Een vintage interieur

 

Houd jij ook zo van aparte interieurs en ben je op zoek naar iets nieuws? Kijk eens naar een vintage interieur. Deze stijl kent veel prachtige kenmerkende producten die zeker zullen opvallen en jouw huis laten opleven. Hoe pak je dit aan?

Kies de meubels uit

 

Je kunt in diverse kamers je meubels vervangen voor vintage uitvoeringen voor een lekker woonhuis. Deze meubels herken je aan een metalen en/of houten ontwerp waarbij vaak een verweerde look is gegeven. Maar ook oudere, repareerde (antieke) meubels kunnen een eyecatcher zijn in het geheel. Dat is het makkelijke van een vintage look, het gaat niet om perfectie, maar juist om het idee van slijtage en oudheid. Zo heb je een metalen tv meubel of prullenbak met deuken om het een eigen unieke uitstraling te geven. Ook een bank kan je in een geheel uniek ontwerp kopen, vooral de cognac kleur is een populaire kleur die vaker voorkomt. Zorg dat je de meubels goed afstemt met de vloer en muren, een goed contrast zorgt voor een mooie uitstraling.

Kies een leuke verlichting

 

Voor een lekker woonhuis moet je natuurlijk ook de verlichting aanpakken in je nieuwe stijl. Er is een enorm aanbod aan designs en aparte vormgevingen. Ook bij verlichting kan je verweerde behuizingen laten hangen in het geheel. Niet alleen nieuwe lampen vind je, maar ook lampen die in diverse industriële plaatsen zijn gebruikt, denk aan een fabriek. De stijlen vintage en industrieel combineren ook vaak erg goed omdat deze allebei grover en robuust zijn qua bouw en materialen, daarbij doen beiden aan vroeger denken. Hierdoor heb jij een bijzondere uitstraling die je in elke kamer kunt maken. Kijk ook eens naar leuke voorbeelden op de woonwebsite.

Badkamer

 

In de badkamer moet je meestal rekening houden met de vochtigheid. Met name met houtwerk kan het hout gaan werken. Zorg dus dat je de juiste producten vindt die hier beter tegen bestand zijn. Plaats hier bijvoorbeeld een leuke metalen lockerkast, een leuke hangende lamp (of meerdere). Kleed de rest van de badkamer aan met allerlei leuke accessoires. Hier kan je enorm veel inspiratie over vinden via de wonenwebsite, laat je inspireren voor het leukste ontwerp.

Wil je meer tips over hoe jij je huis nog mooier kan maken? Neem dan eens een kijkje op huistrend.nl!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*