Een trouwlocatie in hartje Rotterdam boeken

Sta jij op het punt om te trouwen? In dat geval zal je in eerste instantie op zoek willen gaan naar een geschikte trouwlocatie. Voor veel mensen geldt dat zij het fantastisch vinden om te trouwen in bijvoorbeeld het hart van hun eigen stad. Ben jij een trotse inwoner van Rotterdam? Dan is de kans dus zeker aanwezig dat jij op zoek zal willen gaan naar een geschikte trouwlocatie in hartje Rotterdam. Op het ogenblik dat je dit doet zal je kunnen vaststellen dat er verspreid over de stad Rotterdam heel wat verschillende trouwlocaties zijn terug te vinden. Voor welke van deze trouwlocaties jij uiteindelijk zal kiezen is natuurlijk vooral afhankelijk van de persoonlijke voorkeur(en) waarover je beschikt. 

  1. Aandachtspunten voor een trouwlocatie in hartje Rotterdam vinden

Er mogen dan tal van verschillende trouwlocaties zijn terug te vinden in het hartje van de stad Rotterdam. Dit betekent uiteraard niet dat alle trouwlocaties zomaar alle door jou vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen. Er zijn dan ook heel wat verschillende zaken waar je bij stil zal willen blijven staan. Enkele absoluut belangrijke aandachtspunten voor het vinden van een geschikte trouwlocatie in hartje Rotterdam zijn onder meer: 

  1. Over welke capaciteit dient de trouwlocatie in kwestie te beschikken? 
  2. Welke ruimtes worden er gereserveerd voor jouw trouwfeest? 
  3. Is de locatie geschikt voor kinderen en mensen die slechts beperkt mobiel zijn?
  4. Leent de trouwlocatie zich voor het maken van mooie foto’s? 
  5. Welke zaken dien je eventueel extra buiten de trouwlocatie om te regelen? 

In het bijzonder in het voorjaar en tijdens de zomer vinden veel mensen het fijn wanneer ze een stukje van hun trouwfeest bijvoorbeeld in een tuin kunnen houden. Wanneer je op zoek bent naar een trouwlocatie in hartje Rotterdam is dit misschien niet zo voor de hand liggend, maar er zijn zeker en vast locaties waarbij dit gewoon tot de mogelijkheden behoort. 

Het spreekt bovendien voor zich dat je ook altijd stil zal willen blijven staan bij de extra zaken die je buiten de trouwlocatie om moet gaan regelen. Wordt bijvoorbeeld de klankinstallatie geregeld door de verhurende partij of niet? En wat met de catering? Is het mogelijk om deze catering zelf uit te besteden aan een bepaalde traiteur of ben je verplicht om dit te regelen bij de trouwlocatie zelf? Het zijn allemaal zaken waar je zeker rekening mee zal willen houden. 

  1. Denk ook aan voldoende parkeerplaatsen voor de gasten!

Er zijn heel wat voordelen verbonden aan het boeken van een trouwlocatie in hartje Rotterdam. Dit gezegd zijnde zijn er ook wel verschillende mogelijke nadelen waar je aandachtig voor moet zijn. Wat bijvoorbeeld te denken van de beschikbare parkeerplaatsen? Parkeerplaatsen zijn er in het centrum van de stad Rotterdam op zich wel voldoende, ware het niet dat het merendeel uiteraard betalend zijn. Dit kan voor gasten van je trouwfeest misschien een beetje vervelend zijn. Voordeel van een trouwlocatie in hartje Rotterdam is wel dat ze doorgaans ook uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer! Komen er heel wat gasten toch gewoon met de eigen auto? Dan zijn het aantal beschikbare parkeerplaatsen zeker en vast een niet onbelangrijk aandachtspunt.

Voor meer informatie over een unieke trouwlocatie in hartje Rotterdam, maak je een afspraak met Rowena Lemmer van Lommerrijk.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*