Een stoere mancave inrichten, hoe pak je dat aan?

Als man je eigen plek inrichten is natuurlijk het leukste wat er is: jouw ontspanningsruimte waar je zelf en met je vrienden even lekker uit je dak kunt gaan met gaming en andere mannelijke bezigheden. Hoe start je met het maken van een mancave?

 

Kies de juiste aankleding

 

Wanneer je de kamer nog moet aankleden, kan het een goed idee zijn om vooral een stoere, mannelijke uitstraling te geven aan het geheel. Dit kan met stevige, robuuste, industriële producten. Je kunt industriële lampen kopen, een lekkere grote, robuuste bank en uiteraard de andere nodige meubelstukken zoals een stoere salontafel en televisiemeubel. Laat je door diverse stoere uitingen inspireren om jouw woonbeleving in jouw mancave te optimaliseren. Ook kan je de vloer bedekken en de muren bekleden met vooral mannelijke uitingen. En wellicht vind je ook nog leuke accessoires die het geheel afmaken.

 

Kies de entertainment voor de mancave

 

In een mancave hoort natuurlijk entertainment, zo kan je, eventueel met vrienden, je vermaken met leuke consoles op een mooie grote televisie. Maar je kunt natuurlijk de ruimte inrichten met een grote pooltafel of tafelvoetbaltafel om zo op die manier veel plezier te maken met elkaar. Voor praktisch gebruik kan je het beste kijken naar opklapbare tafels om zo te wisselen tussen diverse activiteiten. Voeg daarbij een leuk geluidssysteem toe om gewoon achterover te liggen op je bank of relaxfauteuil. Zo heb je al diverse manieren waarop je je even helemaal kunt terugtrekken uit de dagelijkse verplichtingen.

 

Maak je eigen bar

 

Je kunt de mancave helemaal inrichten naar de favoriete plek van jou en jouw vrienden: het cafe! Maak een leuke bar met tap en zorg dat je allerlei vermaak, zoals bijvoorbeeld darten, om je heen hebt. Het is een originele manier om een kamer in te richten, je kunt het zelf zo gek en uniek aankleden als je zelf wilt. Houd er wel rekening mee dat de kamer genoeg ruimte heeft om het daadwerkelijk functioneel te laten zijn. Je kunt zelfs een pokertafel neerzetten om zo nog eens extra entertainment te hebben.

Wil je meer weten over een echte mancave? Kijk dan eens op Mannenfocus.nl!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*