Een lunchbox van Mepal is altijd de beste optie; lees met ons mee!

Onder het mom van ‘groen moet je doen’ ‘save the planet’ en ‘denk aan het milieu!’, wordt het gebruik van broodtrommels of lunchboxes steeds populairder. Waar het vroeger misschien ‘niet cool’ zou zijn om met een broodtrommel op school te verschijnen, is het nu juist andersom. Het gebruik van een plastic zakje, dat is pas niet cool! Want daarmee ben je per definitie niet goed bezig met het milieu; plastic productie én het gebruik van afval schiet omhoog: niet cool dus. Wil jij dus hip, hot and happening zijn en doen wat goed is voor de wereld? Kies dan voor een lunchbox! En onze aanrader? Een lunchbox van Mepal! We leggen je graag uit waarom, lees met ons mee!

Wat is Mepal?

Het merk Mepal werd meer dan 70(!) jaar geleden opgericht door Egon Wolff. Vanaf het eerste jaar was het merk gericht op het produceren van slimme kunststof op het gebied van eten en drinken.  Het merk gaat sinds jaar en dag mee met de trends. Zo reageerde het merk in 1955 direct op een camping-advertentie van de ANWB, met het uitbrengen van hun campingserviezen. De stevigheid van de producten van Mepal komt steeds weer naar voren, en zo groeit het merk uit tot een van de populairste van Nederland. Van een lunchbox van Mepal tot onbreekbare glazen; Mepal is er op veel kleine en grote momenten in ieders leven bij en zal door iedereen herkend worden. 

Waarom kiezen we voor Mepal? 

‘Samen een beetje bewuster’, is één van Mepals motto’s. Hiermee duiden ze op het feit dat ze doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen; omdat ze het belangrijk vinden om producten te maken waar zowel mens als milieu blij van wordt. Klinkt als een goede stap in de richting om te kiezen voor een duurzame manier om jouw brood naar werk te vervoeren, nietwaar? 

Naast het maatschappelijk verantwoord ondernemen van het merk, staat het merk bekend om de kwaliteit en veiligheid waarmee de producten op de markt worden gebracht.  Alle producten voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan kunststof producten. Zo zijn de materialen die worden gebruikt om jou te voorzien van een fijne lunchbox of drinkbeker bestand tegen hoge temperaturen, sterk, licht in gewicht en krasbestendig. Kan je ze dus op ieder avontuur meenemen, van een rondje fietsen tot een spannende boswandeling, of gewoon een dagje naar kantoor! 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*