Een goedkope privéjet huren, kan dat?

Het boeken van normale vluchten heeft zo zijn nadelen. Je moet je altijd houden aan bepaalde vluchttijden, je bent een hele dag kwijt aan de voorbereiding op en de vliegreis op zich. En dat is vervelend. Maar wat nog vervelender is zijn de tientallen mensen om je heen, weinig ruimte op een stoel, de krijsende kinderen en het comfort is in het algemeen vaak ver te zoeken

Je kunt jezelf daarentegen een heel groot plezier doen, je kunt ook een privéjet boeken! Velen denken bij een privéjet vaak dat dit onbetaalbaar is, en dat dit alleen iets is voor de echte zakenmensen. Maar dit is helemaal niet waar, een privévliegtuig is goedkoper dan je denkt!
Tegenwoordig kiezen steeds meer vliegtuigmaatschappijen ervoor om zowel aan zakenlui, als aan particulieren privéjets aan te bieden.
In dit artikel behandelen we de vraag, is het op het moment al mogelijk om goedkope privéjets te huren?

In de V.S al bijna een gewoonte.

In de Verenigde Staten zijn er steeds vaker bedrijven die tegen relatief lage prijzen naar diverse bestemmingen vliegen. In Nederland wordt er ook steeds vaker voor lagere prijzen gevlogen voor lagere prijzen met privéjets. Wanneer je offertes aanvraagt bij diverse partijen, kan je altijd verder uit onderhandelen om een bepaalde prijs. Er hangen natuurlijk ontzettend veel voordelen aan het huren van een privéjet! Maar kan dit bijvoorbeeld ook in Europa?

Ook Europa gaat steeds verder vooruit.

Maar dan denk je, Amerika, dat is voor mij als Nederlander toch niet interessant? Nou, je kunt wel op een dusdanige manier er voor zorgen dat dit interessant voor je word, maar dat kost dan ook weer vrij veel moeite.

In Nederland hebben we bijvoorbeeld First Class Aviation. Hier is men zeer transparant over de prijzen van het vliegen met een privéjet. Dit soort prijzen zijn relatief goedkoop. Nu de coronacrisis op zijn retour lijkt, en steeds meer bestemmingen open gaan om naartoe te vliegen, is het natuurlijk een zeer interessant gegeven om met een privéjet te vliegen. Hierdoor vermijd je alle druktes op grote luchthavens.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*