Een goed glaasje Chardonnay doet het altijd goed

In deze tijden van crisis, maar vooral ook van de weinige fysieke contacten die momenteel zijn toegestaan met mensen, wil je er natuurlijk wel een extra speciale gelegenheid van maken als een goede vriend of vriendin op bezoek komt. Juist omdat de meeste mensen momenteel besparen op andere uitgaven, blijft er wellicht nog extra geld over voor een goede wijn. Juist om de momenten die je hebt met vrienden of familie extra bijzonder te laten zijn.

Franse Chardonnay van La Villette
Als je nu op zoek bent naar een betaalbare, maar tevens kwalitatief goede Chardonnay is de La Villette Chardonnay een echte aanrader. Deze witte wijn wordt gemaakt van 100% Chardonnay druiven afkomstig van wijngaarden uit Zuidwest Frankrijk. Deze wijn is dan ook wereldwijd erg populair en heeft haar sporen al verdiend vroeger, aangezien dit een oude wijk van Parijs is en nog altijd een toeristische trekpleister is die erg druk wordt bezocht (in ‘normale’ tijden). In zowel de smaak als de geur van La Villette Chardonnay herken je citroentaart, peer en banaan, waarmee dit een complexe en verfrissende wijn is.

Online bestellen
Tegenwoordig hoef je zelfs de deur niet eens meer uit voor het bestellen van wijn, maar kun je dit zo vanuit huis bestellen waarmee het nog een aan de deur geleverd wordt ook. In deze tijden van thuiswerken is dat nog wel eens handig, zodat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Ideaal toch? Het scheelt ook nog eens een hoop sjouwen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*