Een bedrijfsfeest organiseren doe je zo!

Een bedrijfsfeest is natuurlijk een aangelegenheid waar veel gebeurd, ook is het iets waar veel werknemers maanden naar uitkijken. Bedrijfsfeesten zorgen voor een hecht team en een uitstekende sfeer binnen dit team. Daarom zijn bedrijfsfeesten naast alleen leuk ook echt van belang voor de synergie binnen een bedrijf. Daarbij werkt het personaal vaak hard en verdienen zij het ook wel om even in het zonnetje gezet te worden. In deze blog vind je een aantal zaken om rekening mee te houden.

Doelstellingen

Zet van tevoren een doelstelling en bedenk wat daarbij komt kijken om de doelstelling te behalen. Is de doelstelling behaald? Dan is het tijd voor een feestje! Communiceer dit ook op die manier met de medewerkers, dit zorgt voor een extra stukje motivatie. Zij zullen er vervolgens alles aan doen om de doelstelling samen te bereiken.

Het draait om de medewerkers

Zonder de medewerkers was de doelstelling niet behaald natuurlijk. Een bedrijfsfeest is dus het ideale moment je medewerkers in het zonnetje te zetten. Betrek ze bij het feest door de medewerkers onderdeel uit te laten maken van de organisatie. Laat ze mee beslissen over zaken zoals de locatie. Doe een bedank woordje op het feest en zorg wellicht voor klein cadeautje als teken van dank.

De praktische zaken

Bij een feest hoort muziek, dat betekent natuurlijk dat er een DJ geboekt moet worden. Je kan een speciale dj voor een personeelsfeest boeken. Maar je kunt het ook gewoon aan medewerker vragen die een afspeellijstje maakt. Een echte DJ is uiteraard wel het leukst en de meeste kans op een gevulde dansvloer. Verder is de locatie natuurlijk erg belangrijk, mits je het leuk aankleedt kan het gewoon in de bedrijfskantine. En tot slot moet je natuurlijk zorgen voor een hapje en een drankje.

Locatie

De locatie van je bedrijfsfeest is natuurlijk erg belangrijk. De ruimte is afhankelijk van de grootte van je bedrijf. Bestaat je bedrijf uit een klein aantal mensen, dan kun je makkelijk reserveren in een restaurant. Werk je voor een corporate en bestaat je afdeling uit meer dan 50 man? Kies dan voor een evenementenlocatie en reserveer ruim van tevoren. De populaire locaties zitten snel vol.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*