Een avontuurlijk reisje boeken met je vrienden

avontuurlijke reis

Vrouwen gaan regelmatig samen op stap, een leuk stedentripje maken en gezellig samen shoppen. Mannen daarentegen doen dat wat minder en zijn vaak al tevreden om gezellig wat te gaan stappen of thuis een biertje te drinken. Maar toch kan samen met de mannen op pad gaan een heel goede uitwerking hebben op vriendschappen. Je leert elkaar namelijk eens van een andere kant kennen, vooral als je gezamenlijk activiteiten uitvoert. Inspiratie opdoen? Lees dan verder, want hier komen enkele tips voor als je samen met de mannen op pad wilt.

Een roadtrip met de Volkswagen bus

Je kent die retrobusjes van Volkswagen vast wel. In de jaren 70 mateloos populair onder de hippies. Ze zijn ijzersterk en onverwoestbaar en je kunt er niet alleen heel gemakkelijk mee reizen, ook kun je een dergelijke bus gebruiken als camper. Er zijn verhuurbedrijven genoeg die een VW bus verhuren, zodat je helemaal in de jaren 70 stijl op pad kunt. Probeer van te voren te bepalen welke route je gaat nemen of ga op de bonnefooi. Europa is groot genoeg om genoeg leuke plekjes tegen te komen. Slapen zal wel wat krap zijn in een VW busje, maar het gaat om de gezelligheid.

Kanovaren in Zweden

Als je gezellig samen sportief bezig wilt zijn, probeer dan eens een vakantie te boeken naar Zweden. Zweden kent talloze grote meren, met ruige watervallen en rivieren. Dit is een ideale locatie om gezamenlijk te gaan kanovaren en je hebt een hele unieke vakantie. Nadat je de ruwe rivieren en watervallen bedwongen hebt kun je genieten van de stilte en de prachtige Zweedse natuur.

Boomhutvakantie

Een keertje niet overnachten in een saai hotel? Dan kun je ook een boomhutvakantie boeken. Er zijn over heel Europa boomhutten te huur om er te verblijven. Sommige boomhutten zijn heel luxe, terwijl anderen heel eenvoudig ingericht zijn. Hoe dan ook, het blijft spectaculair om in een boom te slapen en ‘s morgens wakker te worden, met een heel bos onder je voeten.

Een pelgrimsroute lopen

Je hoeft helemaal geen pelgrim te zijn om een pelgrimsroute te lopen. De beroemdste route is wel Santiago de Compostela van bijvoorbeeld Frankrijk naar Spanje. Het is een flinke route, wat jullie goed actief houdt en het is gezellig. Ook kun je andere wandelroutes lopen, in bijvoorbeeld Chili of Nepal. Deze landen staan bekend om hun wandelroutes in de bergen.

Wil je meer tips voor een mooie vakantie? Kijk dan op travelfans.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*