Droom jij ook van een verre reis?

verre reis
verre reis

Bij veel mensen staat het maken van een verre reis hoog op het verlanglijstje. Even weg van huis en een hele andere cultuur leren kennen, dat is één van de grote pluspunten van het maken van een verre reis. Over de hele wereld zijn veel leuke plekken te vinden die hoog staan aangeschreven als het gaat om het maken van een verre reis. Zowel in Azië, Zuid-Amerika en Noord-Amerika vind je veel toeristen die daar rondtrekken. Veel reizigers doen dit in gezelschap, maar ook steeds meer reizigers kiezen ervoor om de reis alleen te maken. Wij zetten twee leuke plekken voor je een op rij die je kunt gebruiken als uitgangspunt voor je verre reis.

De westkust van de Verenigde Staten

De verenigde Staten van Amerika is een prachtig land om te bezoeken. Omdat het land erg groot is vind je ook veel verschillende gebieden in dit land die de moeite waard zijn om te bezoeken. De westkust is zo’n regio. In dit gebied vind je prachtige steden als Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Een leuke manier om hier rond te reizen is met een camper. Zo kun je in een periode van twee weken langs de mooiste steden gaan, en dit afwisselen met een bezoek aan prachtige nationale parken. Boek bijvoorbeeld je vliegticket naar San Francisco en begin daar je mooie reis.

Nieuw-Zeeland

Ook het land Nieuw-Zeeland is erg populair onder toeristen. Met een backpack door dit prachtige land trekken is een droom van veel vakantiegangers. Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden en een aantal kleinere eilanden. Prachtige natuur wordt hier afgewisseld met leuke steden en prachtige kustlijn. Je kijkt hier ongetwijfeld je ogen uit. Vliegen naar Nieuw -Zeeland is een hele onderneming, want de vlucht duurt ongeveer 21 uur. Een trip naar dit fantastische land zul je niet snel vergeten.

Kijk voor meer reistips op Travelfans.nl!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*