Drie goede tips voor de leukste schoolreizen

Het schoolreisje is ieder jaar weer één van de dingen waar de leerlingen het meest naar uitkijken. Het is dan ook leuk om ieder jaar weer mooie locaties uit te zoeken om met de klas heen te gaan. Om de keuze wat makkelijker te maken, geven we u hier drie tips over waar u en uw klas het komende jaar naartoe kunt gaan.

1)     Duinrell

Het welbekende Duinrell is altijd al een leuke locatie geweest voor een toffe schoolreis. Meer dan 40 attracties en 21 glijbanen zorgen ervoor dat ieder kind een top tijd beleeft in het attractiepark in Wassenaar. Wilt u iets met water doen? Ook dat is geen probleem! Het Tikibad is de ultieme oplossing voor alle waterratten uit uw klas. Jongere kinderen kunnen zich ook opperbest vermaken bij Duinrell. Plezier is voor hen gegarandeerd in onder andere de kikkerachtbaan en de Dragonfly.

2)     Fun Center Amstelveen

Bij Fun Center Amstelveen kunt u kiezen uit vele activiteiten om de kinderen een mooie tijd te bezorgen. Van jumpen tot lasergamen en van golfen tot karaoke; er is voor ieder wat wils. Als je er voor kiest om tussen mei en oktober naar het Fun Center in Amstelveen te gaan, kan je ook nog eens kiezen om buiten de nodige activiteiten uit te voeren. Vergeet in dat geval de zwemkleren niet mee te nemen, want er kan bijvoorbeeld gezwommen en gesupt worden.

3)     Ouwehand Dierenpark

Zijn uw leerlingen weg van dieren? Dan beleven zij ongetwijfeld een plezierige dag in het Ouwehands Dierenpark! Met veel uiteenlopende soorten dieren zullen de kids van iedere minuut in het dierenpark genieten. Zo zien ze bijvoorbeeld niet alleen beren en gorilla’s, maar wonen er op het dierenpark in Rhenen ook reuzenpanda’s en olifanten. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens dit schoolreisje!  

Tip: is het moeilijk om ouders te regelen die willen rijden naar Rhenen? Dan is het een goed idee om een bus te huren voor uw schoolreis. Naast het feit dat het erg makkelijk is en de chauffeur ervoor zorgt dat al uw leerlingen veilig van A naar B komen, is het ook nog eens gezellig voor de kinderen. Zo hoeven zij niet te kiezen bij welke vriendjes zij in de auto willen zitten en zitten ze gezellig met samen met de hele klas in de bus. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*