Deze eigenaren renoveerden hun huis tot hun droomhuis

Op de onderstaande foto kun je zien hoe ingrijpend deze hele renovatie is geweest. Zoals eerder vermeld waren er meerdere lekkages doordat het dak was verslechterd. Ze repareerden dus niet alleen het dak, maar bouwden ook een complete aanbouw bovenop het bestaande huis. Hierdoor kregen ze veel meer leefruimte.

Maar ook de begane grond is flink uitgebreid; herinner je je de oude foto nog? De buitengevel is veel verder doorgetrokken waardoor er op de begane grond veel meer ruimte is. Dit verhoogt de waarde van de woning aanzienlijk, daarom kiezen mensen er vaak voor om hun woning uit te breiden.

De tuin is ook onherkenbaar veranderd. De tegels zaten aanvankelijk op ongelijke hoogte omdat de grond hier en daar was doorgezakt. De grond is geëgaliseerd en er zijn nu veel mooiere tegels gelegd. Het grappige is dat ook al is de tuin kleiner geworden, je er niet echt iets van merkt omdat hij zoveel netter is.

Heeft deze renovatie u geïnspireerd? We vonden hier de complete renovatie. Vergeet niet om het met je vrienden te delen, zodat ook zij kunnen worden geïnspireerd.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*