De voordelen van PVC

PVC-vloeren zijn tegenwoordig de best verkochte vloeren en dat is niet zomaar het geval. In de afgelopen tijd is de vraag naar PVC vloeren steeds hoger geworden. Een PVC-vloer heeft namelijk heel veel voordelen! Ben je benieuwd naar alle voordelen?

Geen tijd kwijt aan onderhoud

Een PVC-vloer heeft weinig onderhoud nodig, wat een groot voordeel is. De vloer kan lang mee en krasjes of deukjes zijn bijna niet te zien. Dat komt omdat de vloer slijtvast is. Daarnaast kost het je niet veel tijd om de vloer schoon te houden. Het is eenvoudig te doen met de stofzuiger en een dweil, ideaal. De vloer is antibacterieel en antistatisch, dat maakt de vloer ook geschikt voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen. Voor mensen met een allergie is de vloer daarom ook nog eens geschikt.

Net echt

Door moderne technieken worden steeds beter en dat zorgt ervoor dat je een PVC-vloer bijna niet kan onderscheiden van een echte houten vloer of een tegelvloer. Heb je niet zoveel geld voor een echte houten vloer? Dan kan een PVC-vloer een uitstekend alternatief zijn. PVC is namelijk over het algemeen voor iedereen een betaalbare vloer. 

Bekijk bijvoorbeeld eens verschillende merken PVC-vloeren, zoals Floorify PVC en Moduleo PVC. Je hebt hier keuze uit verschillende manieren van leggen: visgraat, stroken, etc. 

Leggen in alle ruimtes

Het is mogelijk om de vloer in alle ruimtes in je huis te leggen. Ideaal, want zo kun je overal dezelfde vloer laten leggen. PVC kan namelijk tegen een stootje en is vochtbestendig. Ook in de keuken en de badkamer is de vloer dus prima. Zelfs in restaurants en kantoren in de vloer geschikt. We zetten alle voordelen nog even voor je op een rijtje:

  • Weinig onderhoud
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Kan lang mee
  • Betaalbaar
  • Heeft veel weg van een echte houten of tegelvloer. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*