De voordelen van acryl nagels

Niets kan je mooier en evenwichtiger laten voelen dan het hebben van een fantastisch uitziende set nagels. Helaas zijn natuurlijke nagels vaak broos en vatbaar voor scheuren en schilfers, waarvan sommige erg pijnlijk kunnen zijn. Acrylnagels zijn een geweldige manier voor elke vrouw om mooie nagels te hebben die gemakkelijk te onderhouden zijn.

Long lasting

Acrylnagels zijn zo populair omdat ze lang meegaan. Ze zijn beter bestand tegen breuken dan natuurlijke nagels en gaan langer mee dan gelnagels. Bovendien, acryl nagels bestaan al heel lang, dus nagelstylisten zijn bekend met het aanbrengen en verwijderen van deze nagels. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat er iets fout gaat.

Talrijke ontwerpopties

Acrylnagels kunnen ofwel de hele nagel bedekken of als verlenging aan het uiteinde van de nagels worden gebruikt. Dit geeft je de mogelijkheid om alleen een French tip manicure te doen waarbij het grootste deel van je natuurlijke nagel wordt gebruikt, of je kunt kiezen uit eindeloze ontwerpen die op de nagel kunnen worden gepolijst. Je kunt voor een prachtige acryl poeder kleur gaan en de mooiste ontwerpen (laten) maken. Als je genoeg hebt van het huidige ontwerp, kunt je eenvoudig de nagels verwijderen en nieuwe nagels laten aanbrengen met een ander ontwerp.

Natuurlijk ogend

Afhankelijk van hoe je ervoor kiest om de nagels te lakken, kunnen acrylnagels eruitzien als je echte nagels. Dit is vooral het geval als je een nagelstyliste hebt met veel ervaring die het uiterlijk van natuurlijke nagels beter kan nabootsen.

Voorkom nagelbijten

Soms is de enige manier om nagelbijten te voorkomen, de nagel zelf te bedekken. De meeste vrouwen die worstelen met nagelbijten zullen geen probleem hebben met het bijten van acrylnagels, omdat ze veel duurzamer zijn en in de eerste plaats moeilijk te kauwen of bijten.

Bescherm zwakke nagels

Acrylnagels kunnen ook vrouwen helpen die van nature ongezonde nagels hebben die snel afbreken of breken. Dit helpt pijnlijke pauzes te voorkomen en stelt je in staat om dingen te doen die je anders misschien niet zou kunnen zonder bang te zijn om je nagels te breken.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*