De ultieme backpackers gids voor make-up tijdens het reizen

Of je nu een weekend, een week of zes maanden op reis bent, deze ultieme gids voor beauty & make- up voor backpacken zit boordevol essentiële beautybenodigdheden en make-uptips voor backpacken, zodat je er tijdens het backpacken als een badass nog steeds schattig uitziet!

Make-up voor op reis is het lastigste om goed te doen als je aan het backpacken bent. U heeft producten nodig die multifunctioneel zijn; die niet breken, smelten of uit elkaar vallen tijdens het reizen; die klein genoeg zijn verpakt om mee te nemen; en glijd niet van je gezicht terwijl je geweldige avonturen beleeft. Het is veel te vragen. Gelukkig heb ik een paar make-upproducten gevonden waar ik bij zweer voor reizen en backpacken!

ALGEMENE MAKEUP-TIPS VOOR REIZEN

Breng geen make-up mee voor reizen die poederachtig zijn. Het zal zeer waarschijnlijk breken. Ik spreek uit ervaring. In mijn eerste week van backpacken braken mijn bronzer EN mijn oogschaduw overal in mijn tas. Mijn crème bloost is echter prima! Neem indien mogelijk altijd niet-poederachtige producten mee. Ik heb sindsdien een crème oogschaduwpalet opgepikt en het was fantastisch.

Als je poederachtige make-up meeneemt, verpak ze dan in één palet. Je kunt lege magnetische paletten bij Amazon kopen en je oogschaduw, blos en bronzers gemakkelijk opnieuw in een handig reispalet zetten. Ik had er thuis een die ik elke dag gebruikte om mijn make-up in de trein op weg naar mijn werk te doen! Maar wees voorzichtig – te veel beweging kan je zorgvuldig herverpakte poeders doen vliegen en je een puinhoop geven om op te ruimen (nogmaals, sprekend vanuit traumatiserende ervaring hier).

Breng niets mee dat kan worden verpest door hitte of hoogteverschillen. Als er tijdens een vlucht iets kan exploderen, laat het dan thuis. Als snel afkoelen en opwarmen het product of de verpakking kan beïnvloeden, laat het dan thuis. Of beter nog, verpak het in iets veerkrachtiger!

Wees niet bang om je favoriete schoonheidsproducten opnieuw in te pakken. Ik gebruik lichtgewicht, kleine reisverpakkingen voor de meeste van mijn reisproducten. Wees niet bang om een ​​oogschaduw te verpotten, wat gezichtscrème in een klein bakje te doen of je vochtinbrengende crème of conditioner in een nieuwe tube te persen.

Ga er niet vanuit dat je tijdens het reizen altijd een spiegel hebt. Kijkend naar jou, hostelbadkamers. Neem een ​​compacte spiegel mee voor het geval dat.

Multi-tasking make-up is je vriend. Soms moet make-up voor op reis iets meer doen dan normaal. Of het nu een getinte moisturizer is (dit is mijn favoriet) of BB-crème om te fungeren als moisturizer / zonnebrandcrème / foundation, of iets minder conventioneel, ga je gang en wees creatief met je make-up voor op reis!

Wees creatief met je multi-tasking backpacking beauty essentials. Soms betekent creatief zijn met je make-up- en schoonheidsproducten … nou ja, producten gebruiken voor andere dingen dan waarvoor ze specifiek zijn ontworpen! In een mum van tijd heb ik al het onderstaande gedaan.

  • Gebruik een wenkbrauwpotlood als eyeliner bijvoorbeeld van The Browgal
  • Gebruik bronzer als oogschaduw (perfect voor een natuurlijke look!)
  • Gebruik lippenstift als blos
  • Gebruik vochtinbrengende lippenbalsem voor nagelriemcrème of om gespleten punten te herstellen
  • Gebruik afwerkingspoeder als een olie-absorberende droge shampoo

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*