De pluspunten van een elektrische damesfiets!

Werk je veel thuis en ben je bang voor de beruchte ‘corona kilo’s’? Hier kun je zelf iets aan doen. Toch wordt dat ons lastig gemaakt, omdat de sportscholen nog altijd dicht zijn. Wellicht heb jij ook helemaal geen tijd voor een lange en intensieve work-out! Het belangrijkste is: blijf in beweging. En er is toch niks leukers dan een ommetje maken met een e-bike speciaal voor vrouwen? Dat is slechts één van de voordelen die een dames e-bike met zich mee brengt. Graag vertellen we je alles over de pluspunten van elektrische damesfietsen!  

Een gezondere levensstijl 

We hadden het er even over dat het belangrijk is om dagelijks in beweging te blijven. Vooral nu we beperkt zijn in onze activiteiten door de corona crisis. Een elektrische damesfiets maakt de drempel tot dagelijkse beweging een stuk kleiner. Even een snelle boodschap doen? Als je een elektrische damesfiets in de schuur hebt, laat jij de auto staan en spring je veel sneller op je fiets. Ook wanneer je niks te doen hebt en het mooi weer is strek je er veel sneller op uit dan met een normale fiets. Een e-bike zorgt hierdoor dus voor meer beweging en dat is gezond voor je!

Sneller van A naar B

Doordat je met een elektrische damesfiets profiteert van trapondersteuning is het mogelijk hogere snelheden te behalen dan met een normale fiets. En sneller op plaats van bestemming betekent: tijd besparen! Aangezien er soms te weinig uren in een dag zitten is dit een hele mooie bijkomstigheid. Cross met jouw elektrische damesfiets snel en veilig van A naar B.

Een duurzame keuze!

Anno 2021 is bezig zijn met duurzaamheid en een beter milieu steeds normaler. Een elektrische damesfiets is ten opzichte van de vierwieler die rijdt op benzine een enorme bewuste keuze. De beruchte fijnstof en CO2-uitstoot tijdens het fietsen is niet aan de orde. Zo draag je een steentje bij aan een schone lucht en daarmee een beter klimaat. Wel komt er CO2 vrij wanneer je de accu oplaadt, maar toch is dit nog een stuk minder dan wat een auto uitstoot. 

Door weer en wind

Met een elektrische damesfiets kun je heuvels en bruggen met gemak trotseren. Weer eens geen wind mee, maar de wind van voren? Dat geeft niet. Met een e-bike heb jij, door de trapondersteuning, altijd de wind in je rug! Dit maakt ook dat jij ondanks het slechte weer sneller de fiets pakt. Zeg maar vaarwel tegen het geploeter en die bezwete rug wanneer je op werk aankomt. Kortom, een dames e-bike brengt jou snel, makkelijk en relaxt op jouw plek van bestemming. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*