De Nederlandse vlag: onze mooie driekleur

Over iets meer dan twee maanden is het alweer Koningsdag. Daar horen natuurlijk oranje tompoezen en Nederlandse vlaggen met een oranje wimpel bij. Maar waar kun je het beste zo’n vlag kopen? Dat en meer lees je hieronder.

Nederlandse vlaggen voor voordelige prijzen

De prijzen zijn bij het kopen van een vlag natuurlijk erg belangrijk; niemand wil te veel betalen voor een vlag. Gelukkig heeft Vlaggenunie erg voordelige prijzen. Een Nederlandse Vlag was op de site te koop voor zes euro, maar door een mooie korting kost de vlag nog maar vijf euro. Vlaggen met een speciale marineblauwe kleur zijn verkrijgbaar vanaf acht euro inclusief de korting. Deze prijzen gelden natuurlijk wel voor de kleinste formaten. Voor een prijs van vijf euro krijg je een vlag van 20 bij 30 centimeter. De marineblauwe vlag van acht euro heeft een afmeting van 40 bij 60 centimeter en is dus aanzienlijk groter. Als de vlaggen groter worden groeien de prijzen ook mee, tot 139 euro. Voor 139 euro krijg je een standaard vlag van 300 bij 500 centimeter of een marineblauwe vlag van 300 bij 450 centimeter. Door meerdere vlaggen in één keer te bestellen kun je nog een extra korting krijgen boven op de 20 procent korting die u al krijgt. 

Breed assortiment landenvlaggen en fluisterwimpels


Een Nederlandse vlag kopen hoeft bij Vlaggenunie nooit een probleem te zijn omdat het assortiment erg groot is. Vlaggenunie heeft twee soorten vlaggen: de standaardvlag en de marineblauwe vlag. Zoals hierboven al beschreven staat is er bij die vlaggen ook nog een grote variatie in afmetingen. Als je opzoek bent naar een wimpel in plaats van naar een vlag kun je ook terecht bij Vlaggenunie. Er zijn bij Vlaggenunie wimpels in twee verschillende kleurcombinaties; er is een rood-, wit- en blauwe wimpel en er is een oranje wimpel. Als je alles in één keer wil bestellen is dat ook mogelijk bij Vlaggenunie. Met de vlag aan huis set ontvang je een vlag, een houten mast van twee meter en een wimpel. Dit hele pakket is beschikbaar vanaf 29,95 euro. Voor zes euro extra krijg je er ook een vlaggenhouder bij. 

Kwaliteit van vlaggen


Bij een Nederlandse vlag kopen is de kwaliteit natuurlijk van groot belang. Je wilt geen Nederlandse vlag hebben die na een paar dagen uit elkaar valt. Vlaggenunie heeft vlaggen die van erg hoge kwaliteit zijn, zeker voor de prijs. Het vlaggendoek van Vlaggenunie is van hoogwaardig polyester. Daarnaast is de vlag hoogwaardig afgewerkt met een kopband en een dubbele stiknaad. Verder is de vlag ook kleurecht. De vlag verkleurt niet door uv-licht of door wassen, mits je de vlag op een temperatuur van 40 graden wast. De vlaggenstokken hebben een lange levensduur en zijn uitvoerig getest. De wimpels zijn niet van polyester maar van scheepvaartdoek van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben de wimpels een wartel ter voorkoming van het opkrullen van de wimpel.


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*