De leukste reisbestemmingen

strand

Iedereen heeft wel een favoriete vakantiebestemming. In dit artikel vindt je de door ons geselecteerde leukste vakantiebestemmingen. Er is rekening mee gehouden in wat voor gezelschap je verkeerd op de reis.

Voor een jongeren vakantie raden wij twee plaatsen aan: Sunny beach in Bulgarije of Albufeira in Portugal. Albufeira is een plaats waar jongeren tussen de zeventien en twintig heen gaan. Albufeira wordt vaak gekozen wanneer jongeren voor het eerst zelf op vakantie gaan. In Albufeira lopen veel Nederlanders rond wat ook voor een Hollandse sfeer zorgt.

Sunny Beach is iets volwassener dan Albufeira. Doordat Sunny Beach in Bulgarije ligt betekent dit dat veel er erg goedkoop is. In Sunny Beach hangt minder de Hollandse sfeer omdat dit een erg internationale locatie is.

Voor de reizigers die graag meer van de wereld willen zien raden wij aan om naar Azië te gaan. Azië is perfect om met een klein gezelschap heen te gaan. Thailand is al populair in Europa maar ook Vietnam wordt steeds populairder. Niet gek want steden als Bangkok en Hanoi zijn geweldig voor je zintuigen. Daarnaast reis je vanuit Hanoi zo de prachtige natuur in. Er zijn organisaties die jouw reis naar Azië volledig regelen zoals kras reizen of 333travel. Bij deze organisaties kan je aangeven wat je meewilt maken, de moeite nemen zij op zich.

Voor families blijft kamperen altijd erg leuk. Het voordeel van kamperen is dat het erg divers is. Kamperen kan al in de eigen achtertuin. Iedereen heeft een ander beeld bij kamperen, de een in een tent, de ander in een caravan. De leukste plek om te kamperen met het gezin in aan het Gardameer in Italië. Hier kan je kamperen in een ouderwetse tent maar ook in gloednieuwe bungalows.

Een perfecte vakantie met z’n tweeën is Griekenland. Griekenland barst van de cultuur, is groot en vol avontuur. Griekenland is ook een geschikte plek om te feesten. Het klimaat is er erg gunstig en er zijn genoeg faciliteiten voor sport. Griekenland is redelijk goedkoop, dit hangt echter helemaal af van waar je heen gaat in Griekenland. Als sportliefhebber is het een aanrader om een voetbalwedstrijd te bezoeken in Athene.

Wil je meer tips voor een mooie vakantie? Kijk dan op travelfans.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*