De leukste combipakken voor de zomer

De bomen krijgen weer bladeren, de dagen worden weer langer, de temperatuur gaat stijgen, dat kan maar één ding betekenen: De zomer staat weer voor de deur! Ook dit jaar weer wordt er een geweldige hittegolf voorspeldt, dus waarom niet nu al voorbereiden voor de warme zomerdagen? Merken over heel de wereld zijn al weer een tijdje aan de slag om voor jou de mooiste collecties op de markt te brengen!

Mixen en matchen

Sinds een aantal jaren zijn wij als modefanaten gaan inzien hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat je kleding goed bij elkaar past. Ook bij de modeontwerpers is dit niet onopgemerkt gebleven. Zij zijn hier op in gaan spelen en creëren T-shirts, die te combineren zijn met een van hun andere artikelen, zoals een broek, een pet of schoenen. Soms zorgen merken er ook voor dat bepaalde kledingstukken alleen gekocht kunnen worden in combinatie met een ander kledingstuk, zodat hun klanten met een volledige outfit de winkel verlaten.

Malelions

Malelions is een Nederlands merk dat vorig jaar met zijn twinsets erg heeft kunnen scoren. Door het succes van vorig jaar zijn zij dit jaar weer terug met een gloednieuwe collectie twinsets die vele modeharten sneller laten kloppen. De Malelions Thies T-shirts ware vorig jaar zo’n groot succes, dat ze dit jaar terug zijn gekomen met een Malelions Thies T-shirt 2.0, die gekocht kunnen worden in combinatie met de Malelions Thies Short 2.0. Ook de Malelions Jerra T-shirt is een echte favoriet bij de klanten, deze is mooi te combineren met de Malelions Pocket Short. Het merk speelt dus erg goed in op het ‘mixen en matchen’ concept van tegenwoordig. Ook zorgt het merk voor bijpassende hoodies of accessoires, zoals de Malelions shirt Bucket Hat, zodat hun kleding het hele jaar draagbaar is!

Waar ga jij voor?

Het succes van Malelions is niet alleen bij het gewone volk opgevallen, maar ook mede-modeontwerpers zien het succes van de twinsets. De strijd tussen wie de mooiste sets zal creëren is dus alweer van start gegaan. Ga jij voor een echte Malelions Twinset? Of weet jij de liefde te vinden bij een van de andere merken?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*