De handigheid van kattenluiken

De handigheid van kattenluiken

Een kat als huisdier hebben, lijkt ideaal voor vele mensen. Vaak hoeven de dieren alleen maar eten en drinken te krijgen. Je hebt vrijwel geen last van ze en daarbij dragen ze bij aan de gezelligheid. Maar toch kan er geklaagd worden over het feit dat katten zo vaak naar buiten willen. Je staat continu op om de deur open te doen. En dan blijkt het ook nog eens zo te zijn dat de kat meerdere keren achter elkaar naar buiten wil. Op een gegeven moment ben je er klaar mee en wil je niet meer opstaan.

Maar hier is gelukkig een oplossing voor. Je kan simpelweg een kattenluik laten plaatsen in de deur. Zo kan de kat zelf bepalen wanneer hij naar buiten gaat en hoef je zelf niet meer vijf keer binnen één uur op te staan.

Petsafe kattenluiken

Voor een betrouwbare keuze uit een ruim assortiment, kies je voor een petsafe kattenluik. Petsafe is een Amerikaans merk wat groots is in elektronische apparatuur voor het bijdragen aan een goed leven voor je huisdier. Het merk wordt in 52 verschillende landen verkocht en blijft groeien.

Vanuit dit innovatieve en geavanceerde standpunt, levert Petsafe de betrouwbaarste kattenluiken. De technologie achter de ontwerpen zijn veilig in het gebruik voor huisdieren.

De soorten kattenluiken van Petsafe

Petsafe heeft meerdere soorten kattenluiken ontworpen. De bekendste, is het kattenluik met microchip. De microchip in het kattenluik, reageert alleen op de gekoppelde chip van je huisdier. Er kunnen op deze manier geen andere, vreemde katten het huis binnendringen. Het kattenluik kan worden ingesteld op meerdere chips, zodat al jouw katten naar binnen en naar buiten kunnen gaan.

Daarnaast zijn er kattenluiken die bestendigd zijn tegen extreme klimaten. Dit houdt in dat je huis wordt beschermd tegen uiteenlopende temperaturen. Ook heeft Petsafe kattenluiken speciaal voor dunne deuren, en zelfs voor houten deuren. Deze kattenluiken beschadigen de deuren niet en geven je huisdier alsnog de vrijheid om zelf naar buiten te gaan.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*