De drie leukste hotspots voor een dagje in Dordrecht

Als we een dagje op pad gaan, kiezen we vaak voor Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Maar tussen deze steden ligt nog een hele mooie stad die vaak wordt vergeten, namelijk: Dordrecht. Deze stad is trendy en in ontwikkeling! Daarom vind je hier de leukste hotspots in Dordrecht.

De Remise  

Als je van geschiedenis houdt, is De Remise iets voor jou. De Remise is een rijksmonument met een geschiedenis zo mooi als Dordrecht zelf. Het gebouw is nu 140 jaar oud. Het gebouw was eerst een pakhuis, dan een garage en daarna weer een kantoor. Sinds 2019 is De Remise omgetoverd tot een lunchroom waar je terecht kan voor een lekker kopje koffie of een bagel. Daarnaast is De Remise ook beschikbaar voor vergaderingen en andere evenementen. Koffie Dordrecht? Kom langs bij De Remise!

Adres: Grotekerksbuurt 31b

Villa augustus

Villa Augustus is een must see in Dordrecht. Het is een restaurant en hotel waar vaak culturele evenementen plaatsvinden. De hotelkamers bevinden zich in de oude watertoren en hebben allemaal een fantastisch uitzicht. Het restaurant serveert de hele dag eten, van ontbijt tot uitgebreid diner en vanaf 16.00 uur kun je genieten van een heerlijke high tea. Het hotel heeft een markt waar u heerlijk vlees en vis, fruit, kruiden, biologische groenten en accessoires kunt kopen. Er is ook een moestuin waar u heerlijk kunt wandelen. Echt een aanrader!

Adres: Oranjelaan 7

Heer & Meester

Heer & Meester is dé koffiehotspot van Dordrecht. De koffiebonen zijn biologisch geteeld en afkomstig uit Brazilië en Guatemala. Het homemade ijs van Heer & Meester mag je ook niet missen. Wil je blijven overnachten? Dat kan! De eigenaars hebben een fijne bed & breakfast

Adres: Voorstraat 489

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*