De Beste buitenboordmotor merken

De buitenboordmotor is ongetwijfeld een van de belangrijkste onderdelen. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste keuze maakt en dat is niet altijd even makkelijk. Er is veel keuze, alleen al het aantal fabrikanten en merken is enorm. Hierdoor kan je door de bomen het bos niet meer zien. Gelukkig hebben we voor jou een goed overzicht gemaakt, waardoor je altijd de juiste keuze maakt!

Yamaha

De Japanse producent is een van de grote spelers in de markt van buitenboordmotoren. Al jarenlang biedt Yamaha topkwaliteit en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hierdoor staan ze al jaren aan de top en is het altijd goed om een Yamaha motor te overwegen. Doordat het merk zo populair is zijn alle mogelijke problemen makkelijk te googelen. Ook zijn Yamaha buitenboordmotor onderdelen vrij eenvoudig en goedkoop te krijgen. Hierdoor is een Yamaha buitenboordmotor makkelijk en goedkoop te repareren en onderhouden.

Suzuki

Suzuki ken je misschien van de auto’s en motoren, maar ze doen het ook goed met buitenboordmotoren. Je weet wat je krijgt met een Suzuki motor en dat komt door hun betrouwbaarheid, beschikbare vermogen en het lage verbruik van brandstof. Ook zijn de buitenboordmotor onderdelen van Suzuki makkelijk verkrijgbaar. Al bij al zal een Suzuki motor altijd een goede aankoop zijn. Wij raden het dan ook zeker aan!

Mercury

Dit Amerikaanse bekend is misschien niet zo bekend als Yamaha of Honda, maar is bij bootliefhebbers bekend als een van de beste buitenboordmotor merken. Een Mercury motor is wat luxer als zijn twee Japanse concurrenten en zal vaak net wat extra vermogen en net wat soepeler lopen. De motor is betrouwbaar maar er gaat helaas wel eens iets stuk en heeft net wat vaker onderhoud nodig. Gelukkig zijn de onderdelen voor een Mercury buitenboordmotor makkelijke te verkrijgen. Pas wel op  dat je niet de Chinese namaakproducten koopt. Deze gaan niet zo lang mee en zijn bij lange na niet zo betrouwbaar als de goede Amerikaanse kwaliteit onderdelen.

Als je op zoek bent naar een buitenboordmotor raden wij aan om een van de bovenstaande merken te kiezen. Deze bieden de beste prijs/kwaliteitsverhouding en de onderdelen zijn makkelijk online te vinden! Dit bespaart je een hoop moeite en extra kosten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*