Celebrity car crashes

Iedereen kijkt op tegen veel beroemdheden. Met hun grote talent zijn ze in staat om in dure sportwagens te rijden. Helaas zijn er veel horrorverhalen of beroemdheden die verongelukt zijn met dure sportwagens. Hieronder staan enkele bekende autocrashes van celebrities.  

Dave Roelvink en MoBicep 

Dit ongeluk is nog heel recent. De media beroemdheid Dave Roelvink is met een Lamborghini Huracán in het centrum van Amsterdam gecrasht. De wagen was niet eens van hemzelf. Dave Roelvink had de Lamborghini Huracán geleend van zijn goede vriend MoBicep. Dit is een rijke fitness influencer die een hele collectie dure wagens heeft staan. Dave Roelvink is gelukkig ongedeerd uit het ongeluk gekomen. MoBicep heeft ondertussen alweer een nieuwe Lamborghini gekocht en is nog steeds bevriend met Dave Roelvink. Eind goed al goed dus.  

Paul Walker 

In tegenstelling tot het ongeluk van Dave Roelvink, liep het ongeluk van Paul Walker niet goed af. De beroemde acteur is met een rode Porsche Carrera GT gecrasht. De oorzaak van het ongeluk was geen mechanische fout van Porsche maar de immense snelheid waarmee gereden werd. Hij en een vriend zijn allebei op slag overleden. Dit ongeluk is wereldwijd bekend en betreurt. De films ‘The Fast and the Furious’ 7 en ‘Hours’ zijn afgemaakt door zijn broers Cody Walker en Caleb Walker. Met het lied ‘See you again’ van Wiz Khalifa zal Paul Walker altijd herinnerd worden.  

Autoverzekering

Ongelukken met de auto komen dagelijks voor. Niet alleen bij dure sportwagens die veel te snel rijden en uit de bocht vliegen. Maar ook bij het stoplicht in de stad onderweg naar de supermarkt. Omdat een ongeluk in een klein hoekje zit is het belangrijk te kijken naar een goede en goedkope autoverzekering. Het vinden van een goede betrouwbare verzekeraar is nogal een ingewikkelde klus. De markt van verzekeringen is heel complex en er zijn veel verzekeraars. Diks is een bedrijf dat verzekeraars vergelijkt, advies geeft en een goede deal kan regelen. Met Diks ben je verzekert van een goedkope autoverzekering die bij je past. Uiteraard hoop ik dat je veilig blijft en de verzekeraar nooit nodig zal hebben.  

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*