Cadeau tips voor kerst

Voor je het weet is het alweer kerst en er moet dus op tijd gedacht worden aan wat leuke cadeautjes zijn. Allereest is het verstandig om een lijstje te maken met de personen voor wie je een cadeautje nodig hebt. Vader, moeder, vriendin, broer, zus? Zoek gericht en u zult vinden! In dit artikel geven we je een paar tips die voor iedereen leuk zijn, inclusief kleine kerstcadeautjes!

1.      Cow parade

Wij zijn helemaal weg van de gekleurde koeien die je in veel verschillen afmetingen maar vooral patronen kunt vinden. Koop je je koeienbeeldje bij Kadogalerie, dan krijg je er ook nog een officieel certificaat bij. Wat dit cadeau zo leuk maakt, is dat alle Cow Parade koe beelden zijn ontworpen door kunstenaars uit de hele wereld. Het is daarom een exclusief cadeau artikel!

2.      Schootkussen

Niet alleen een leuk cadeau maar ook nog eens heel handig, een schootkussen. Nu thuiswerken normaler is geworden, wil je dit natuurlijk zo efficiënt mogelijk doen. Werk comfortabel vanuit je luie stoel, met een stabiele ondergrond voor je laptop, tablet, boek of bord en het voorkomt warmte uitslag bij werken met een laptop!

3.      Weekendje weg

Wil je er in één keer vanaf zijn voor zowel je vader als moeder, dan kun je een leuk weekendje weg geven! Online is vanalles te vinden. Tip; Boek dit weekendje weg in een periode dat het wat rustiger is, bijvoorbeeld april/mei vlak voor de zomer. Of geen een bon waarbij ze zelf nog de datum kunnen bepalen.

4.      Etentje in de hoogte

Geef eens een origineel en uniek cadeau! Dineren op de Euromast bijvoorbeeld. Dit is een ware belevenis. Dit uitgebreide diner met alles erop en eraan zorgt voor een onvergetelijke avond. Geniet van elkaar, het eten en het uitzicht.

5.      High tea

Er zijn verschillende leuke zaakjes waar je een high tea kunt doen, dit kan zelfs vegetarisch of vegan. Wie wilt er nu geen heerlijke high tea krijgen met chocolade, gebakjes en sandwiches?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*