Dit interieur van deze Tiny House moet je zien

Het kleine huis is redelijk hoog, waardoor het idee van een loft nagebootst wordt. De slaapruimte bevindt zich namelijk boven de keuken en de bergruimte zit op dezelfde hoogte aan de andere kant van het huisje. Ze zijn beide toegankelijk via een buisladder die bevestigd is aan de muren, waardoor hij geen extra ruimte in beslag neemt.

De keuken heeft een U-vorm met ontzettend veel aanrechtruimte, iets wat je niet vaak tegenkomt in een tiny house. Een uiteinde van het aanrecht kan worden gebruikt als eettafel of bureau. Aan de andere kant van het huisje op wielen vind je een complete badkamer, uitgerust met een toilet en ruime douche. In dit kleine huisje zit dus alles wat je maar nodig kunt hebben!

Uncharted Tiny Homes Mansion Jr.


Woonstijl van het kleine huisje

Tiny houses staan voor minimalisme. Het is dan ook niet verbazend dat het interieur geassocieerd kan worden met een Scandinavische woonstijl. De traditionele Scandinavische huisjes waren namelijk ook erg klein, waardoor er weinig ruimte was om spullen op te bergen. Bij een Scandinavisch interieur horen dan ook opgeruimde kamers. Hiernaast vind je er veel hout, lichte kleuren, strakke lijnen, natuurlijk licht, simpele accessoires en veel groen. Het tiny house Mansion Jr. is uitgerust met veel ramen en natuurlijk afgewerkt hout, waardoor er voor een licht interieur gezorgd wordt. Combineer dat met wat planten en licht accessoires en het zal lijken alsof jouw tiny house direct van Pinterest af is gekomen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*