Balr: een merk met een bijzonder verhaal

In 2013 werd Balr opgericht door Demy de Zeeuw, Ralph de Geus en Juul Manders. De Zeeuw heeft een passie voor mode en wilde hier graag iets mee doen. Het merk staat vooral bekend om de kleuren zwart en wit. Het doel van dit merk is om het leven van de professionele voetbalspeler toegankelijker te maken voor een groter publiek. Het label werd meer bekend toen steeds meer professionele voetbalspelers het merk begonnen te dragen. Eljero Elia en Gregory van der Wiel werden shareholders. Het is een luxe lifestyle-merk.

Wat kun je vinden bij Balr?

Hoogwaardige mode, accessoires en producten voor op reis vind je bij dit merk. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn prachtige items te verkrijgen. Hard werken en dromen verwezenlijken zijn belangrijke waarden voor het bedrijf Balr. Je kunt onder andere t-shirts met een atletische fit, reisproducten, headwear, shorts, schoenen, sweaters, accessoires en bottoms bestellen bij Balr. De keuze uit verschillende producten is erg groot en daarom kan je voor veel dingen terecht bij dit merk. Ook telefoonhoesjes, audio, horloges en rugzakken zijn te vinden. Op zoek naar een stijlvolle sjaal of een handige gymtas? Ook hiervoor ben je bij Balr op het goede adres. Het assortiment van dit merk is erg uitgebreid waardoor je ongetwijfeld vindt wat je zoekt.

Zet dit merk op je verlanglijstje

De feestdagen staan weer voor de deur en je weet wat dat betekent: je zult weer moeten gaan nadenken over wat je gaat geven en over wat je wilt krijgen. Nu heb je meestal wel te maken met een bepaald budget, maar als je kiest voor één mooi cadeau van Balr in plaats van een stapel onzincadeaus, dan heb je het goed voor elkaar. Op de site staan schitterende items die jarenlang mee zullen gaan. En die hun wat hogere prijs dus zeker waard zijn.

Op zoek naar iets kleurrijks?

Ja, dan zul je even verder moeten zoeken. Maar zwart en wit zijn tijdloos en goed te combineren, ook met kleurrijke items. Wil je helemaal in de stijl van Demy de Zeeuw door het leven? Dan kun je je complete outfit bij Balr vinden. Van shirts en hoodies tot broeken en (zwem)shorts. Ook sweaters en sneakers vind je in de webshop. Wil je goed op de hoogte blijven van alle nieuwe items? Dan kun je de winkelstraat.nl-app downloaden. Je krijgt dan bij ieder nieuw item een melding. Zo ben je er altijd als eerste bij!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*