Ballonvaart Wijchen: uitzonderlijk mooie natuur

De plaats die al sinds de Romeinse tijd bestaat: Wijchen. Letterlijk rijk aan historie. Op deze plek zijn veel archeologische opgravingen uit de Romeinse tijd gedaan. Schatten voor de musea en historici. Dit waterrijke gebied trekt de mens niet voor niets al eeuwenlang aan. Voor een goed overzicht over dit gebied kies je voor een ballonvaart Wijchen. Een uniek uitje waarbij je vol verwondering in de lucht hangt. 

Ervaar het natuurschoon van Wijchen van boven: 

De ligging van Wijchen is bijzonder te noemen. Op de provinciegrens van gelderland en tussen twee grote rivieren. De grond aan een rivieroever is vaak erg rijk aan grondstoffen. Met twee waterwegen heeft Wijchen een erg voedingsrijke grond en dat is te zien! Want voor een grote variatie aan flora en fauna ben je hier aan het juiste adres. 

Met een beetje geluk varen we tijdens een ballontocht Wijchen over verschillende natuurgebieden heen. Van vennen tot rivierduinen tot aan boslandschap. De wind bepaalt de richting, het blijft dus een verrassing wat je allemaal te zien krijgt.  

Ballontocht Gelderland:

In elke windrichting is iets mooi te bekijken. In het noorden Nijmegen met het bezongen Kronenburgerpark, Oosterhout en Beuningen. In het zuiden, aan de andere kan van de Maas zien we misschien Berghem of Oss. We bevinden ons op dat moment in Noord-Brabant, wat een belofte geeft van wéér ander soort natuur. Een licht glooiend landschap met veel bossen. 

Ballonvaart Wijchen: een uitje voor de hele familie!

Beleef dit bijzondere moment samen met jouw familie, vrienden of geliefde. Kinderen zijn welkom in onze comfortabele manden, net zoals minder validen. Iedereen die zelf boven de rand uit kan kijken en waarbij wij de veiligheid kunnen waarborgen, is welkom. Waar wacht je nog op? Bekijk onze tickets en prijzen en boek eenvoudig een vlucht!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*