Badkamertrends

Brassen afwerkingen

Messing afwerking is nog steeds een geweldige manier om een beetje luxe aan je leven toe te voegen. Door je badkamer af te werken met messing krijgt deze al snel een luxe uitstraling.

Diepe badkuipen

Diepe badkuipen gaan nooit uit de mode en creëren Art Deco-geïnspireerde badkamervibes.

Doordat deze baden zo diep zijn zien ze er niet alleen mooi uit, maar liggen ze ook heerlijk.

Geïntegreerde verlichting

De verklaring poederruimtes zijn niets nieuws, maar met de voortdurende vooruitgang in de lichttechnologie zijn we in staat om de verlichting op steeds spannender en effectievere wijze in de architectuur te integreren. Vooral spiegels met ingebouwde lichtspotjes zijn tegenwoordig erg populair.

Travertin

Terwijl de trends naar warmere, aardse tonen gaan, gaat de badkamer die kant op door wit marmer te schuwen ten gunste van stenen met warmere tinten zoals travertijn en kalksteen. We zien deze stenen voor de nabije toekomst de plaats innemen van het volledig witte marmeren bad.

Matte kranen

Wil je een nieuwe kraan kopen, dan raden we je aan eens te kijken naar de witte of zwarte matte kranen. Vooral de zwarte kraan is populair. Deze wordt vaak gecombineerd met marmer en wit, omdat matzwart hierbij een prachtig strak contrast geeft. Ook bij deze kraan geldt dat je de mat zwarte kleur weer terug kan laten komen in de kraan voor bijvoorbeeld de douche en het bad.

Marmer

Rijke, gedurfde en ongewone marmer is een trend waar we van houden. Mensen blijven uit de buurt van de gebruikelijke Carrera en Calcutta Gold en nemen risico’s met unieke materialen zoals Zebrino, Arabascato en Paonazzo, die net kunstinstallaties zijn als ze het goed doen.

Zwarte badkuip

Het opnemen van een zwart vrijstaand bad in een badkamerontwerp voegt een beetje weelde toe aan de ruimte. In combinatie met uitzonderlijke sanitaire voorzieningen zorgt dit voor een opvallende stuk in een verder serene ruimte.

Bijzondere tegels

De rechthoekige metrotegel wordt uit de weg geduwd voor uniekere vormen zoals zeshoeken en sint-jakobsschelpen. Kiezen voor een vormig tegelpatroon is een geweldige manier om een impact te maken als je niet bereid bent om je in te zetten voor een wilde kleur.

Metalen kranen

De populairste soort kraan van 2019 is de metaalkleurige kraan. Deze kranen hebben kleuren die gebaseerd zijn op verschillende metalen. Je hebt bijvoorbeeld goud, koper en rosé goud. Deze kranen kun je perfect toevoegen aan een neutrale badkamer om de badkamer iets spannender te maken.

Veel van deze trends en nog veel meer items kan je terugvinden op http://www.douche-concurrent.nl/

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*