Avontuurlijk mountainbiken in de Vlaamse Ardennen

Laatst hebben wij een hele enerverende vakantie gehad. Wat dan? Zijn jullie op safari geweest in Zuid-Afrika? Machu Picchu gewandeld in Peru? Great Barrier Reef? Neen geen van alle, we zijn dichtbij huis gebleven in Belgiƫ bij onze goede zuiderburen. Wie had gedacht dat je daar zo een top vakantie kan beleven. We dachten blijven eens een keer dichter bij huis en waarom niet de Ardennen, prachtige natuur en meer dan genoeg te doen.

Kijk je hoeft echt niet naar de andere kant van de wereld te vliegen om wat avontuur te beleven. In de Ardennen als je de juiste camping kiest. Dus we hebben op voorhand bestudeerd wat zijn de campings met de mooiste natuur en meeste outdoor activiteiten. Onze keuze viel op: https://www.activeoutdoorevents.nl/. Dit is een camping met specialisatie in survival activiteiten en tevens mountainbiken e.d. Het fijne is dat alles verzorgd is, dus je hoeft alleen maar op te dagen zeg maar. Eten wordt verzorgd, accommodatie zit erbij. En alles proper, wel zo fijn om in een schoon zacht luxe bed te slapen na een dag vol met inspanningen.

Wij hebben gekozen voor een survival tocht. En tevens voor een MBT excursie. Meer details over de MBT tocht kan men hier lezen: https://www.activeoutdoorevents.nl/mountainbike-weekend-arrangement/. Moet zeggen mooie routes. Veel mooie natuur gezien. De fietsen zelf waren van het merk Santos wat een zeer solide merk is in de MBT wereld. Alles dus in de puntjes verzorgd.

Al met al, een vakantie in de Ardennen is veel spannender en enerverender dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. En het fijne is dat je geen wereldreis hoeft af te leggen om er te komen. Een paar uur in de auto en dat is het. Dus zeker voor herhaling vatbaar. Het schijnt dat de Ardennen er weer totaal anders uit zien in andere jaargetijden dus misschien ook eens leuk om de Ardennen in de winter of voorjaar te bezoeken, voor een volgende keer.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*