5 items die niet mogen ontbreken tijdens je reis

5 items die niet mogen ontbreken tijdens je reis

Tijdens een lange reis kan het erg vervelend zijn als je belangrijke dingen bent vergeten. Aan de andere kant kun je ook bijna alles wel opnieuw kopen. Het enige wat je echt niet mag vergeten als je op reis gaat is je paspoort, maar verder kun je overal wel aan komen op de plek van bestemming. Toch zijn er een aantal dingen die wel echt handig zijn om mee te nemen om je reis nog beter te maken.

1 Een horloge

Een horloge is altijd handig om bij je te hebben. Zo ben je namelijk altijd zeker van de tijd en hoef je niet bang te zijn dat je niet meer weet hoe laat het is als je telefoon is uitgevallen. Om er dan ook nog modieus bij te lopen is een houten horloge van Woodiful misschien echt iets van jou.

2 Zonnebrand

Een ander item wat je eigenlijk altijd mee zou moeten nemen op reis is zonnebrand. Ook al ga je naar een land waar de temperatuur erg laag is, kan de zon alsnog vel schijnen. Hierdoor kun je alsnog flink verbranden in bijvoorbeeld je gezicht. Ook daar word je niet echt gelukkig van, dus zonnebrand is zeker een must!

3 Genoeg geld

Met een pinpas of een creditcard zit je eigenlijk altijd wel goed als je op reis gaat. In veel landen is er echter een andere munteenheid dan in Europa. Bij een geldkantoor in Nederland kun je makkelijk zien wat de koers is en eventueel al cash geld ophalen. Dit bespaart je waarschijnlijk een hoop moeite en kun je direct van je reis gaan genieten.

4 Tandenborstel

Na een lange dag in het vliegtuig is het wel zo fijn om je tanden te kunnen poetsen aan het einde van de dag. Een tandenborstel en een kleine tube tandpasta in je handbagage is dus erg fijn om bij je te hebben. Hierdoor kun je altijd op ieder tijdstip je tanden poetsen.

5 Belangrijke documenten

Voor sommige landen heb je een visum nodig om het land binnen te mogen. In dat geval dien je een bepaald aantal documenten bij je te hebben, waaronder je paspoort. Ook een internationaal rijbewijs kan belangrijk zijn als je van plan bent om bijvoorbeeld een auto te gaan huren. In deze gevallen is van te voren slim om na te denken over de documenten die je nodig hebt tijdens je reis en deze absoluut niet te vergeten.

Kijk voor meer tips op travelfans.nl 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*