4x verrassende activiteiten voor als je je verveelt

4x verrassende activiteiten voor als je je verveelt

Je vervelen is een vervelend gevoel wat helaas toch vaak voorkomt. We willen hier vaak zo snel mogelijk van af. Daarom geven we je graag een paar tips voor als je je verveelt.

Online games

Vroeger speelde je nog wel eens een spelletje online op een van de vele onlinespellensites die er bestaan. Een leuk idee is dus om deze sites weer eens te bezoeken en een paar nostalgische spelletjes of online gokkasten te spelen. Veel hiervan zijn zelfs multiplayer en kun je gezellig samen spelen.

Geef je kamer een make-over

Even wat meubels verzetten is altijd leuk om te proberen als je je verveelt. Maar dit heb je zo snel gedaan. Probeer eens een groter project aan te pakken in je huis. Wat dacht je van een nieuw kleurtje op de muur, een hele muur behangen of beplakken met steenstrips. Zo ben je makkelijk een hele dag of zelfs een heel weekend bezig.

Maak een bordspel

Een activiteit die dubbel werkt tegen verveling is het maken van een bordspel. Probeer er zelf een te bedenken door bijvoorbeeld een combinatie te maken van je favoriete spellen. Als je nu zelf iets minder creatief bent, maar dit wel een leuk idee vindt zijn er veel bordspellen online te vinden met instructies om deze zelf te maken. Zo kun je lekker een middagje knutselen aan je spel en kun je het daarna met iemand uit testen. Dubbel zoveel plezier.

Pak de kleurpotloden

Als kinderen konden we allemaal waarschijnlijk uren tekenen en kleuren. Het maakte ook helemaal niet uit hoe mooi of lelijk het eindresultaat was. Dat kan nog steeds. Met onze volwassen breinen denken we al snel dat alles wat we maken erg mooi moet zijn maar dat is helemaal niet waar. Pak de potloden dus weer op en probeer het eens. Kun je toch echt niet tegen je eigen tekenkunsten kun je ook kijken naar kleurplaten en kleurboeken voor volwassenen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*