4 mooie Duitse bestemmingen voor een avontuurlijke vakantie

Zoek je een mooie bestemming voor een avontuurlijke vakantie? Als je gaat survivalen is het leuk om het in mooie, groene bestemmingen te doen. Je hebt tal van mooie bestemmingen in Duitsland voor een avontuurlijke vakantie. 

De Eiffel

De Eiffel is een prachtig gebied links van het midden van Duitsland. Dit gebied ligt tegen de Ardennen aan en lijkt ook behoorlijk op dit natuurgebied.  In dit gebied kan je het wandelen, fietsen en hiken combineren met een bezoek aan leuke trekpleisters, zoals Monschau en Burg Satzvey. 

Beieren

Een andere mooie bestemming is Beieren. Duitsland heeft tal van bosrijke gebieden. Wist je dat 70% procent van het gebied bestaat uit bos? Ook in het bergachtige gebied Beieren zijn er voldoende mogelijkheden om te survivalen. Combineer de survival met een bezoek aan prachtige trekpleisters, zoals Neuschwanstein, München en de Zugspitze. Ten zuiden van Beieren heb je de Alpen. Door dit ruige landschap is dit gebied minder geschikt een surivaltocht. Het is zeker aan te raden om de Zugspitze te bezoeken. Dit is de hoogste berg van Duitsland en is bijna drie kilometer hoog!

Herz gebergte

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*